270 000 €
5625 €/m²
Property 65008 photo 1
Property 65008 photo 2
Property 65008 photo 3
Property 65008 photo 4
Property 65008 photo 5
Property 65008 photo 6
Property 65008 photo 7
Property 65008 photo 8
Property 65008 photo 9

Ayrıntılar

  • Kat: -0,5
  • Yapım Yılı: 1970
  • Yıl yenilenmiş: 2026
  • Oda sayısı: 2
  • Levels: 2
  • Bathrooms: 1
  • Bedrooms: 1
  • WCs: 1
  • Denize uzaklık: 8700 m
  • Havaalanına uzaklık: 32 km

Hizmetler

  • Çift cam
  • İç merdiven
  • Golden Visa

Açıklama

Atina’da satılık 48 metrekare duplex. Duplex 2 oluşmaktadır, Yarı bodrum katıbir mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. zemin katbir yatak odası, salon mevcuttur. Dubleks ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır .Ayrıca Mobilyalı, güneş enerjisi, klima, ısıtma, bulunmaktadır.

Ilisia – 48 m² Zemin Kat Daire | Lüks Yenileme | Golden Visa Uygun

Ilisia’nın merkezinde yer alan 48 m² büyüklüğündeki zemin kat daire, çevre dostu malzemelerle ve modern standartlarda lüks bir yenilemeden geçmektedir. Teslim tarihi Şubat 2026’dır. Daire, Golden Visa programı için uygun, anahtar teslim bir yatırım fırsatıdır.

Dairede bir yatak odası, 4 kişiye kadar konaklama imkânı sunan çekyatlı salon, akıllı depolama çözümlerine sahip tam donanımlı mutfak ve geniş, lüks bir banyo bulunmaktadır. Enerji tasarruflu beyaz eşyalarla birlikte tamamen mobilyalı ve dekore edilmiş olarak teslim edilecektir.

Konumu son derece avantajlıdır: Ambelokipi Metro İstasyonu’na 10 dakika, hastaneler ve üniversitelere yürüme mesafesindedir. Süpermarket 1 dakika uzaklıkta olup, 2 dakika içinde birçok otopark seçeneği mevcuttur.

Yüksek kira getirisi sunan, Golden Visa için ideal bir yatırım fırsatıdır.

Konum

Benzer öğeler

Bülten aboneliği