Kiraya Vermek

Yunanistan'da bir mülk satın aldıysanız fakat burada tüm yıl boyunca yaşamak istemiyorsanız, mülkünüzü kiraya vermek size iyi bir gelir getirebilir.

Yunanistan'da bir mülk satın almak Avrupa'da modern bir trend haline gelmiştir. Ev satın alarak yapacağınız yatırım size çok yakında kira olarak geri dönecektir. Şirketimiz size güvenilir bir kiracı bulunması, kira kontratının hazırlanıp imzalanması, kiranın banka hesabınıza yatırılması ve mülkünüze sizin adınıza göz kulak olunması konularında yardımcı olacaktır.  

 

Yunanistan'ın diğer bölgelerinde olduğu gibi Halkidiki yarımadasında da yaz sezonu Nisan ayında başlayıp Ekim ayına dek sürmektedir.

Çok sayıda yabancı, sadece yaz mevsiminde değil, tüm yıl boyu ev kiralamayı tercih etmektedir. Ortalama kira tutarı mülk tipi, kira dönemi, mevsim ve denize uzaklık gibi birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, denize çok uzak olmayan iki katlı ve bahçeli bir villanın ortalama kira tutarı yılda 10.000 Euro veya günlük olarak kiralanırsa günde 150 Euro'dur. Yaz sezonunda deniz kenarında bir daire kiralamak istiyorsanız, bu size günde 40-55 Euro'ya mal olacaktır.

Emlak eksperleri şu anda Yunanistan'daki mülk fiyatlarının oldukça istikrarlı olduğunu söylemektedir. Üstelik bu fiyatların düşmesi mümkün görünmemektedir: ülke birçok turist ve yatırımcının gözünde her zaman çok caziptir.



 

Bülten aboneliği