Grekodom Taksi

Grekodom Taksi, şirketimizin müşterilerine sunduğu yepyeni bir hizmettir.

Grekodom Development müşterilerine gayrimenkul satış, inşaat ve geliştirmenin yanı sıra çok yönlü bakım alanında da geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır.

Bu hizmetlere ek olarak, Grekodom Development şimdi de Yunanistan'dan mülk satın alan müşterilerine yeni bir VIP Taksi hizmeti başlattı.

Artık müşterilerimiz kolayca taksi çağırabilir, tüm yapılması gerken bir e-posta ile talepte bulunmak (service@grekodom.gr) veya + 302310.591.431 numarasını aramak!

Çağrı ve talep etme hizmeti ücretsiz olup müşteri yalnızca taksi yolculuğunun ödemesini yapacaktır. Grekodom Taksi hizmeti ücretleri diğer taksi hizmetlerine oranla yaklaşık % 20 daha düşüktür.

Bu yeni taksi hizmetimiz, müşterilerimizin yolculuklarını kolayca planlamalarını, daha az ödemelerini ve yabancı dil problemleri konusunda endişelenmemelerini sağlamaktadır.

Bu hizmeti aynı zamanda Selanik havalimanına taksi çağırıp Yunanistan'ın herhangi bir noktasına seyahat etmek için de kullanabilirsiniz.



Grekodom Development şirketinin geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerimiz Yunanistan'da bulundukları süre içerisinde zevkli ve tasasız bir zaman geçirirken, yetkin personelimiz ise her tür desteği kendilerine sağlamak için hazır bulunmaktadır.  Hizmetlerimizi kullandığınızda alacağınız benzersiz kalitede hizmet sayesinde, Yunanistan geziniz sadece uygun fiyata mülk satın alma ile sınırlı kalmayacak, aynı zamanda muhteşem izlenimler edineceksiniz.

Bülten aboneliği