İnşaat

Grekodom Development son teknolojiyi, bilimin ve mühendisliğin en başarılı tekniklerini kullanır. Aynı zamanda birkaç nesillik inşaat profesyonellerimiz tarafından kazanılan zengin deneyimden de istifade eder. Bu, en çok amaçladığınız isteklerinizin ve projelerinizin gerçekleştirilebilmesini sağlar. Nitelikli profesyonel ekibimiz tarafından gerçekleştirilen benzersiz işler, son teknoloji tasarım ve inşaat teknolojileri, inşaat ekiplerimizin doğru malzeme seçimi, inşaat proje uygulamasının her aşamasında yaptığımız sürekli denetim ve kontrol ve verimli yönetim ile tamamen paralel ilerlemektedir.

Grekodom Development projenin tasarım planı ve özelliklerinden nihai uygulamasına kadar inşaatın her aşamasında detaylı bir inşaat denetimi sağlamaktadır. Ekibimizin mesleki bilgi ve becerileri, Yunanistan'daki evinizin en kısa sürede inşa edilmesine ve giderlerinizin en aza indirilmesine yardımcı olacaktır.



Evinizi inşa ederken en yüksek kalite inşaat malzemeleri ve projenin emniyet konfor ve kullanım kolaylığını garanti eden teknoloji harikası teknik çözümler kullanıyoruz. Şirket personeli tamamlanacak işe en uygun olan malzemeleri seçmenize yardımcı olacak, yerel araziyi ve diğer öğeleri dikkate alarak en iyi çözümleri size sunacaktır. Ekibimizin uzmanlığı, planlarınızın tamamen gerçekleşmesini sağlar.

Grekodom Development, yazlık ev inşaatlarında aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

1. Yüklenicinin tasarım geliştirmesi:

  • Mimari konseptin geliştirilmesi ve müşteri tarafından onaylanması

  • Kısım kısım proje tasarım gelişimi (projenin genel düzeni, mimari ve inşaat çözümleri, ısıtma, su tesisatı ve diğer sistem tasarımları vb.)

  • İdari kurumların proje tasarımını onaylaması.

  • Yunanistan'da inşaat izni alınması.

2. İnşaat denetimi ve projenin teknik incelemesi. 

3. Gerektiği takdirde proje düzeltme.

4. Projenin devreye sokulması.

Grekodom Development Yunanistan'da ev inşaatı ile ilgili her tür faaliyeti gerçekleştirmektedir. Deneyimli mühendislerimiz hizmet sistemi tasarımları gerçekleştirmektedir; inşaat ekiplerimiz cephe dekorasyonu, çatı, zemin montajı ve hizmet sistemi entegrasyonu ile beraber birçok inşaat faaliyeti yürütmektedir.

Tasarım geliştirmeden önce mühendislerimiz projenizin genel tasarım düzenini, kat planlarını ve kısımlarını içeren optimum seviyede bir mimari konseptini çıkartır.

Şirketimiz değişik seviyede detayda proje tasarımı geliştirmekte, gerekli izinleri mümkün olan en kısa sürede edinmekte ve proje tamamlandıktan sonra projenin devreye sokulmasında ve Yunan idari makamlarına yapılacak kayıtlarda sizlere yardımcı olmaktadır. Projenin metrekare fiyatı projenin tasarım geliştirme fiyatından ayrı olarak hesaplanmaktadır; proje detaylarına göre 1000 euro veya daha yüksek bir tutar olabilir.

Grekodom Development, yetkili ekibinin zengin deneyimini ve mükemmel profesyonel bilgi ve becerilerini her zaman en iyi şekilde kullanmaktadır. Yunanistan'daki inşaat işinizi planlamanıza ve organize etmenize yardımcı olup tüm projelerin müşterilerimizin kişisel ihtiyaçları doğrultusunda zamanında ve etkili bir biçimde tamamlanmasını garanti etmektedir.

Bülten aboneliği