Hakkımızda

Grekodom Development Şirketi Hakkında

 

GREKODOM DEVELOPMENT şirketi on yıldır Yunanistan emlak sektöründe çalışmakta ve inşaat, gayrimenkul satışı ve geliştirilmesi konularında hizmet vermektedir.

Yunanistan- yatırım için en cazip ülkelerden biri olup sadece tatil keyfi ve konaklama değil, gelecek vaadeden somut iş faydalarına da sahiptir.

Nasıl bir ev, daire, otel veya restoran sahibi olunur?

GREKODOM DEVELOPMENT şirketi Yunanistan'da satış, satın alım ve inşaat konularındaki her probleme profesyonel olarak çözüm sağlamaktadır. Uzmanlarımız Yunanistan emlak piyasasında rahatlıkla çalışmakta, satın alım ve sonrasında bakım faaliyetlerinin her aşamasında eksiksiz bir destek sağlamaktadır. Her bir işlemin, müşteri için olabilecek en üst seviyede avantajlı olması için çaba sarfediyoruz.

GREKODOM DEVELOPMENTşirketinin faaliyet ve hizmetleri:

  • Yunanistan'da mülk satın alma konusunda ücretsiz danışmanlık.

  • Müşterinin talebi ile arazi ve gayrimenkul seçimi.

  • Oturma izni alımı konusunda eksiksiz hukuki destek ve danışmanlık.

  • Mülkün tasarım, yapım ve dekorasyonu.

  • Gayrimenkul projelerine yatırım.

  • Peyzaj tasarımı ve çevre düzenlemesi.

  • Emlak yönetimi (güvenlik, gözetim, bakım, kiralama).

 

Yunanistan gayrimenkul sektöründe ortaklık.

Ortağımız olup Yunanistan'daki inşaat projelerine ve satışlarına katılabilir ve şirketinizin internet sitesine ücretsiz bir emlak bölümü ekletebilirsiniz.



Yunanistan'ı daha yakından tanıyın!

Şirketimiz teklif edilen mülk ve bölgelerin daha yakından tanınması için keşif ve seçim amaçlı emlak turları düzenlemektedir.

GREKODOM DEVELOPMENT şirketinin, Karatasu 7 54626 Selanik adresindeki bölgesel ortaklığı ofisinde ortaklık konusunda eğitim ve bilgi alabilirsiniz. Telefon: +30 2310-591-431.

Şirket hakkında:

GREKODOM DEVELOPMENT sizlere tatil bölgelerindeki küçük dairelerden deniz kenarındaki özel villalara kadar geniş bir yelpazede teklifler sunmaktadır. Emlakların fiyat ve konum çeşitleri kişisel istek ve tercihlere göre değerlendirme yapılmasına imkan vermektedir.

 

Ofislerimiz, Selanik, Halkidiki (Kallithea, Chanioti, Nikiti), Thassos, Korfu,

Girit, Pieria (Paralia Katerinis) ve Atina'da bulunmaktadır.

Ekibimiz: - İnşaat mühendisleri, mimarlar, tasarımcılar, pazarlamacılar, ekonomistler, bilgisayar programcıları gibi farklı uzmanlık alanlarında faaliyet gösteren profesyonellerden oluşmaktadır. Personelimiz her dili akıcı bir şekilde konuştuğu için dünyanın her yanından gelen müşterilerimiz ile olan iletişimimiz oldukça kolaylaşmaktadır.

 

Şirketimiz büyük bir Yunan holdingi olan MOUZENIDIS Grup Şirketlerinin bir üyesidir. Holding 10'dan fazla şirkete sahiptir. Tur operatörü olan "Mouzenidis Travel" ve Grekodom Development Şirketi dışında, holding şu şirketleri de bünyesinde bulundurmaktadır: Ellinair havayolu şirketi, otomobil-motor şirketi olan CSR Sevice Company, 4 Yıldızlı Potidea Palace Oteli, Yunanistan Portalı olan Grekomania, hac merkezi "Solon", kurumsal tatil organizasyon şirketi Active Mice, tıp turizmi şirketi Grekomed, şarap ve yağ şirketleri ve diğerleri.


Koşullar:

Grekodom Development A.E
57001 Greece,Thessaloniki 14th km Thessaloniki- Nea Mihaniona 
PIRAEUS BANK S.A BRANCH OFFICE 2223
MONASTIRIOU 225
Acc 5223-063594-617 
IBAN GR83 0172 2230 0052 2306 3594 617 
SWIFT: PIRBGRAA
Aфм,ИНН: 800520960 

Bülten aboneliği