Halkidiki'deki İlk Panhelenik Su Pisti

Yunanistan'da Kassandra Canister'daki ilk su sahası onaylandı. Onay, Sivil Havacılık Otoritesi ve Denizcilik Bakanlığı ile işbirliği içinde Deniz Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından verildi. "Med Sea Health SA" Miraggio Thermal Spa Resort 5 * 'de bir Su Sahası inşaatı olan çok önemli bir iş girişimini üstlenmiştir.

Su Sahası onayının uygulanması için müteahhit olarak su yolları alanında faaliyet gösteren ilk firma olan "Hellenic Waterways" i seçmiştir.

Onaylı Su Alanında, L.4663 / 20 hükümlerine göre, deniz uçağı havayolu başına günde altı çifte kadar uçuş (yanaşma - boşaltma) gerçekleştirilmesine izin verilmektedir. Uçuşlar, lisanslı su yollarından ve / veya kara havalimanlarından (amfibi deniz uçakları kullanılarak) gerçekleştirilebilir.

"Med Sea Health SA" firmasının CEO'su Alexandros Giannakidis konuya atıfta bulunarak, "Çok mutluyum çünkü bu onayla Halkidiki'nin daha geniş bölgesi için sahip olduğumuz bir hayal gerçek oldu. Miraggio, bu yıldan itibaren ilk Giriş Kapısı olacak ve bu başlangıç, genel olarak Yunanistan turizmi için bir kilometre taşı olacak.

Büyük kıyı şeridi ve güzel plajları ile Yunanistan'ın, örneğin Maldivler gibi, yıllarca toplu taşıma araçlarına deniz uçakları dahil eden diğer ülkelerden kıskanacak hiçbir şeyi yok. Halkidiki gibi destinasyonlara daha kolay ulaşılırken, burada bulunan ziyaretçiler bir kaç günlük ekstra tatil için bir adaya gezi için veya tam tersi için bir adaya uçabilecek.

"Ünlü Ege adaları ve başkent dışında, artık Yunanistan'a gelmeyi hayal edenler, daha az bilinen ve keşfedilmemiş ama bir o kadar güzel yerlere yaklaşabilecek ve otantik Yunan misafirperverliğini tadabilecekler."

"Hellenic Waterways" Başkanı Sayın Tassos Govas, "İlk Su Sahası'nın onaylanması, stratejik noktalarda bir Su Sahası ağının onaylanması için" pilot "olacağı için çok önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Turistler için bir cazibe merkezidir.

Waterfields, turistik beldelere, güzel fakat erişilemeyen plajlara, popüler kıyı ve göl kenarı bölgelerine, gemi gezisi ile sinerji gezileri için ilgi çekici yerlere, vb. Doğrudan erişim sağlayacaktır.

Bu gelişme, kaliteli turizmi daha da geliştirecek yeni bir pazarın yaratılmasıyla sonuçlanacak ve bunun gerektirdiği tüm pozitiflerle sonuçlanacak "dedi Bay Govas.

Kaynak: naftemporiki.gr

Bülten aboneliği