Vip hizmetler

Yunanistan Selanik Makedonia Havalimanı VIP hizmeti.  

Grekodom Development müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş çapta yüksek kalite hizmetler sağlamaktadır.

Mülk satışı, inşaat ve geliştirme sektörlerinde sağladığımız hizmetlere ek olarak aynı zamanda müşterilerimize Selanik'teki Makedonia Havalimanı, Heraklion'daki Nikos Kazantzakis Havalimanı, ve Rusya Federasyonu'ndaki çoğu havalimanında VIP hizmeti sunuyoruz.

 

Yunanistan Selanik Makedonia Havalimanı VIP hizmeti.

Varış:

  • Müşterilerimiz uçakta karşılanmakta ve kişisel bir araç ile tekrar havalimanına ulaştırılmaktadır.

  • Ekip üyemiz VIP müşterilere onlar sınır kontrolünden ve bagaj teslim noktasından geçerlerken eşlik eder. İstekleri üzerine, bagajlarını teslim aldıktan sonra müşteriler VIP rekreasyon alanına da uğrayabilirler.

 

Gidişte:

Hızlı Check-in

VIP rekreasyon ve bekleme alanı (konforlu koltuklar, ücretsiz internet, gazete ve dergiler, sigara içme kabinleri, ücretsiz içecekler)

Hızlı sınır kontrolü ve VIP müşteriyi doğrudan uçağa götüren kişisel bir araç. Uçağa biniş esnasında ekibimiz müşteriye eşlik edecektir.

 

Şirketimizin geniş çaplı hizmetleri, Yunanistan'a mülk satın almak için yapacağınız ziyareti eşsiz kalitede yaşamanızı garanti eder. Yukarıda sayılan hizmetlere ek olarak ekibimiz sizlere olası organizasyon problemlerini çözmenize yardımcı olacak, nitelikli ve akıcı Rusça konuşan rehberler ile turlar düzenleme, uçuş rezervasyonu yapma, otomobil ve diğer türde araç kiralama, geniş yelpazede otel seçenekleri vs. gibi ekstra hizmetler sağlayacaktır.

 

Grekodom Development yönünde yapacağınız tercih, size tüm gereksinimlerinizi karşılayacak üstün kaliteli hizmeti temin edecek olup, ziyaretiniz sadece mülk satın alıp sözleşme imzalamak ile kalmayacak, Yunanistan'a yaptığınız ziyaret sizde uzun süreli ve ışıltılı bir iz bırakacaktır. 

Bülten aboneliği