Korfu’da satılık 500 metrekare otel. Otelin 0 oluşmaktadır, Otel ayrıca cephe olarak köşe olmayan taraftadır .Ayrıca Mobilyalı, ortak havuz, klima, bahçe, bulunmaktadır.
Satılık, Korfu adasının kuzeyinde, Sidari bölgesinde 500 metrekarelik rahat bir otel.
Otel üç binadan oluşmaktadır:
* 200 m²'lik ilk iki katlı binada her katta 4 adet olmak üzere 8 adet stüdyo bulunmaktadır. Her stüdyoda bir yatak odası, oturma alanı olan küçük bir mutfak, banyo ve balkon veya veranda vardır.
* 120 metrekarelik ikinci binada 2 iki katlı daire bulunmaktadır, her birinde mutfaklı bir oturma odası, birinci katta bir yatak odası ve bir banyo ve ikinci katta bir yatak odası daha bulunmaktadır. Her biri 4 perron barındırabilir.
* 180 m²'lik üçüncü bina, zemin katta 2 adet iki odalı daire ve birinci katta 1 yatak odalı 4 stüdyodan oluşmaktadır.
Kompleks, bir yüzme havuzu, bir resepsiyon binası daha + hafif kahvaltılar ve atıştırmalıklar için bir mini bar alanı ile 3.500 metrekarelik bir arsa üzerinde yer almaktadır.
Toplamda farklı büyüklüklerde 18 daire bulunmaktadır. Özel otopark da mevcuttur.
En yakın plajlar arabayla 5 dakikalık mesafedeki Loggas ve Sidari'dir.