Atina’da satılık 44 metrekare daire. Daire Semi-first floor bulunur, Semi-first floor bir yatak odası, amerikan mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak güneş gören taraftadır Mülk, güzel bir şehir manzarasına sahiptir..Ayrıca klima, asansör, bulunmaktadır.
-------------------------------------------------------------------------
İmittos merkezinde, 2025 yapımı, yükseltilmiş giriş katta bulunan modern 44 m² daire satılıktır. Hem oturum hem de yatırım için ideal bir seçenektir.
Dairede 1 yatak odası, 1 banyo ve kullanışlı bir yerleşim planı bulunmaktadır. Çift cepheli, aydınlık ve ferah bir yapıya sahiptir. Alüminyum doğramalar, sineklikler, seramik zeminler, çelik kapı ve klima mevcuttur. Bireysel elektrik sistemi ile bağımsız ısıtma sağlanmaktadır.
Konumu oldukça avantajlıdır; İmittos Meydanı ve PYRKAL bölgesine çok yakındır. Mağazalara, toplu taşımaya ve temel ihtiyaç noktalarına kolay erişim sunar. Denize yaklaşık 5,85 km, havaalanına ise 31 km uzaklıktadır.
Özellikler: