Attiki’de satılık 24 metrekare daire. Daire bulunur,
Daire ayrıca cephe olarak köşe olmayan taraftadır .Ayrıca Mobilyalı, tente, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
------------------------------------------
2025 yapımı, modern mimariye sahip yeni stüdyo daire; Moschato Belediye Binası’nın yanında, ISAP istasyonuna yalnızca 5 dakika yürüme mesafesinde, ayrıcalıklı bir konumda yer almaktadır.
Daire hiç kullanılmamış olup, apartmanın zemin katında bulunmaktadır ve pilotiden bağımsız girişe sahiptir.
Fonksiyonel açık plan yaşam alanı ve bir banyodan oluşmakta olup, özel depolama alanı mevcuttur.
A+ enerji sınıfına sahip, ultra modern bir yapıdır; modern mobilyalar ve elektrikli ev aletleriyle tam donanımlıdır.
Klima, bireysel doğal gazlı ısıtma sistemi, elektrikli panjurlar, elektrikli tente, alarm sistemi ve çelik kapı bulunmaktadır.
Alüminyum doğramalar ve yüksek kaliteli seramik zeminler ile tamamlanmıştır.
Mükemmel konumu ve yüksek yapı standartları sayesinde hem oturum hem de yatırım için ideal bir seçenektir
İnternet sitemizde sizlere en iyi deneyimi sağlamak için cookies kullanıyoruz. İnternet sitemizi kullanmaya devam ettiğiniz sürece internet sitemizden memnun olduğunuzu var sayıyoruz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız. Daha fazla burada