Attiki’de satılık 370 metrekare 2 katlı müstakil ev. zemin kat 4 yatak odası, 2 amerikan mutfak, 2 duşlu tuvalet mevcuttur. 1. kat 4 yatak odası, amerikan mutfak, bir duşlu tuvalet, bir tuvalet mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz manzarasına sahiptir..Ayrıca güneş enerjisi, şömine, klima, otopark, bahçe, çim, barbekü, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
--------------------------------------------
Rafina’da Deniz Manzaralı 370 m² Müstakil Ev
Rafina’nın sakin ve yeşillikler içindeki bir bölgesinde, şehir merkezine sadece 2,5 km uzaklıkta yer alan bu etkileyici 370 m² müstakil ev, 2.000 m² arsa üzerinde konumlanmış olup muhteşem deniz manzarasına sahiptir.
1995 yılında inşa edilmiş ve 2022 yılında tamamen yenilenmiş olan ev, doğayla iç içe modern yaşam sunar. Çift cepheli yapısı, A+ enerji sınıfı ve özel yolu sayesinde maksimum mahremiyet sağlar.
Her biri:



























