Peloponez’de satılık 101 metrekare 2 katlı müstakil ev. zemin katamerikan mutfak, bir tuvalet mevcuttur. 1. kat3 yatak odası, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır ve deniz manzaralıdır, ve dağ manzaralıdır, ve orman manzaralıdır, .Ayrıca Mobilyalı, güneş enerjisi, klima, yüzme havuzu, otopark, bahçe, ısıtma, alarm sistemi, kiler bulunmaktadır.
✨ Geleneksel Taş Ev, Özel Havuzlu – Stoupa, Messinia
Büyüleyici Stoupa’nın kalbinde, sadece 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde, Messinia Körfezi’nin altın kumsallarına ve masmavi sularına yakın, bu benzersiz geleneksel taş ev, otantik Mani mimarisine saygıyla inşa edilmiştir. Doğal taş duvarlar, ahşap kepenkler ve zarif hatlar, gelenek ile modern konforu kusursuzca birleştirir – gerçek bir huzur ve güzellik sığınağı.
🏡 Evin Özellikleri:
🔥 Ekstra Özellikler:
Ev tamamen mobilyalı ve yakın zamanda yenilenmiştir, özgün Mani tarzının sıcaklığını yansıtır. Yeşil bahçesi, özel havuzu ve taş avluları ile her köşesi zarafet doludur.
Stoupa, bitmeyen plajları, samimi tavernaları ve eşsiz atmosferiyle Messinia’nın en güzel bölgelerinden biridir – zamanın denizle taş arasında yavaşladığı bir yer.
Ruhu olan bir ev arayanlar için mükemmel bir seçim – daimi veya yazlık yaşam için eşsiz bir Mani evi.