Thasoz’ta satılık 90 metrekare daire. Daire bulunur, Daire ayrıca cephe olarak köşe olmayan taraftadır .Ayrıca Mobilyalı, klima, bulunmaktadır.
Thassos Limenas Merkezinde, Denize Sadece 50 Metre Mesafede Mobilyalı 1. Kat Daire Satılıktır
Adanın başkentinin kalbinde, ayrıcalıklı bir konumda yer alan bu daire, 2019 yılında tamamen yenilenmiş ve mobilyalı olarak satışa sunulmaktadır. Denize sadece 50 metre mesafededir ve bölgenin en popüler plajlarına çok yakındır.
Mülk, sakin bir mahallede yer almakla birlikte, beach barlara, tavernalara, kafelere ve limana sadece birkaç adım uzaklıktadır. Bu özelliğiyle hem kişisel kullanım hem de turistik kiralama için idealdir.
İç Düzenleme:
* Açık plan oturma odası ve mutfak
* İki yatak odası
* Duşakabinli banyo
* Ev ofisi olarak kullanılabilecek alan veya küçük bir oturma alanı
Ek Özellikler:
* Her mevsim konfor için klima ve şömine
* İki balkon: biri önde, diğeri 12 m² büyüklüğünde arka balkonda dağ manzarası
* Ortak kullanılan bahçeye erişim
* İç ve dış yalıtım sayesinde enerji verimliliği ve sessizlik
* Mobilyalı olarak satılmaktadır, taşınmaya hazırdır
Denize ve adadaki tüm önemli noktalara sadece birkaç metre uzaklıkta, Limenas’ın merkezinde yazlık veya kalıcı konut arayanlar için mükemmel bir seçenektir.