- Kod 29177
- Satılık, Kiralık Satılık
- Tip Daire
- Metrekare 96 m²
- Bölge Atina
- Location Attica (Yunanistan) | Atina - Merkez - Merkez (Atina - Merkez)
- Oda sayısı 3
Ayrıntılar
- Oda sayısı: 3
- Isıtma: mazot
- Bathrooms: 1
- Bedrooms: 2
- WCs: 1
- Denize uzaklık: 7500 m
- Havaalanına uzaklık: 31 km
Hizmetler
- Asansör
- Depo
Açıklama
Atina’da satılık 96 metrekare daire. Daire 3. katta bulunur, 3. kat 2 yatak odası, salon, bir mutfak, bir banyo, bir kiler mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir şehir manzarasına sahiptir..Ayrıca Mobilyalı, güneş enerjisi, asansör, ısıtma, bulunmaktadır.
Grekodom Development olarak ve Mouzenidis Group ile işbirliği içinde bir yatırım projesi sunmaktayiz.
Proje, tamamlanmadan önce Grekodom Development şirketinin garantisi altinda onerilmektedir.
Dikearchou caddesi 117'de Atina'nın merkezinde yer alan 4 katlı bir bina Üniversiteye ve şehrin merkezine yakın olduğu için bir öğrenci muhiti olarak kabul edilmektedir
Merkezden, sahilden ve kentin herhangi bir yerinden kolayca erişilebilen çok fonksiyonel bir bölgedir.
4 katlı bina bir tepede yer alip harika bir manzaraya ve ayni anda dairelerin ilginç bir düzenine sahiptir.
Gayrimenkul, 2018 yılında en modern teknolojileri ve en yeni malzemeleri kullanarak tamamen yenilenecektir.
Bina minimalist bir tarzdadır, dairelerin iç düzenleri değiştirilmiştir.
Yeni elektrik tesisatı, hidrolik ve sıhhi tesisat , çift camlı dogramalar yeni malzemelerle değiştirilmistir, tüm banyo , mutfak mobilyalari modern esyalarla donatilmis, yeni asansor gecirilmis ve butun balkonlarda cam pervazlar kullanilmistir.
Gayrimenkul Pangrati semtinde, Vyronas, Kaisariani, Kolonaki, Mets muhitleri ile sinirli Atina'nın güneydoğu kesiminde yer alan bir bölgedir. Burada, modern tarihin Olimpiyat Oyunları'nda ilk kez düzenlenen Panathinaikos Stadyumu (Kallimarmaro),ve Yunanistan'daki pek çok ünlü insanın mezarlığı olan ilk Atenian mezarlığı, yürüme mesafesinde bulunmaktadir. Ayrica, kendi altyapısına sahip sakin mahalle, şehrin iş ve tarihi merkezinin yakınında bulunmaktadır. Ulaşım bağlantısı iyi duzeydedir.
Bina yeniden inşa edilecek ve 4 daire olarak tamamlanacaktir.
Zemin kat: studyo 33.35 + 6.5 metrekare açık alana sahip olup fiyati 80.000 euro dur
Birinci kat: Daire 95.40 + 19 m2 açık alana sahip olup fiyati 230 bin eurodur
İkinci kat: daire 106.60 m2 + 11 m2'lik açık alana sahip ( daireye ait 35 m2 bir bahçe bulunmaktadir ) fiyati 255 bin euro
Üçüncü kat: Daire 95.85 m2 + 32 m2'lik açık alana sahip fiyati 235.000 euro
MUlk satis Vergi oranı % 3.09
Proje 15.04.2018 tarihine kadar tamamlanacaktir
Konum
Benzer öğeler



- Kod 65643
- Metrekare 119 m²
- Rooms 5



- Kod 65348
- Metrekare 40 m²
- Rooms 2



- Kod 65482
- Metrekare 30 m²
- Rooms 2



- Kod 65365
- Metrekare 75 m²
- Rooms 3



- Kod 65116
- Metrekare 61 m²
- Rooms 3



- Kod 64961
- Metrekare 110 m²
- Rooms 4



- Kod 65031
- Metrekare 84 m²
- Rooms 4



- Kod 65034
- Metrekare 67 m²
- Rooms 3



- Kod 66015
- Metrekare 66 m²
- Rooms 3



- Kod 65349
- Metrekare 39 m²
- Rooms 2











































