800 000 €
13333 €/m²
Property 66399 photo 1
Property 66399 photo 2
Property 66399 photo 3
Property 66399 photo 4
Property 66399 photo 5
Property 66399 photo 6
Property 66399 photo 7

Ayrıntılar

  • Yapım Yılı: 1965
  • Yıl yenilenmiş: 2000
  • Oda sayısı: 2
  • Isıtma: doğalgaz
  • Energy Class: E
  • Bathrooms: 1
  • Bedrooms: 1
  • WCs: 1
  • Denize uzaklık: 5100 m
  • Havaalanına uzaklık: 35 km

Hizmetler

  • Asansör
  • Çift cam

Açıklama

Atina’da satılık 60 metrekare daire. Daire 1. katta bulunur, 1. kat bir yatak odası, salon, bir mutfak, bir banyo mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir şehir manzarasına sahiptir..Ayrıca asansör, ısıtma, bulunmaktadır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Plaka'da 60 m² Daire – Dionysiou Areopagitou Caddesi Üzerinde Prestijli Konum

Atina'nın tarihi Plaka semtinde, ünlü Dionysiou Areopagitou yaya caddesi üzerinde bulunan bu 60 m² büyüklüğündeki ön cepheli daire, 1965 yılında inşa edilmiş binanın 1. katında yer almaktadır.

Daire, caddeye bakan geniş bir balkona sahip olup Atina'nın en seçkin bölgelerinden birinde benzersiz bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Bir yatak odası, bir banyo ve kullanışlı yaşam alanlarından oluşan bu mülk, hem oturum hem de yatırım amacıyla ideal bir seçenektir.

Dairede alüminyum doğramalar, asansör ve merkezi sistem üzerinden bağımsız doğal gazlı ısıtma bulunmaktadır. Enerji sınıfı E'dir.

Özellikler:

  • Brüt Alan: 60 m²
  • 1 Yatak Odası
  • 1 Banyo
    1. Kat
  • Yapım Yılı: 1965
  • Enerji Sınıfı: E
  • Bağımsız doğal gazlı ısıtma
  • Alüminyum doğramalar
  • Asansör
  • Dionysiou Areopagitou Caddesi'ne bakan balkon

Mesafeler:

  • Denize: 5,1 km
  • Atina Uluslararası Havalimanı'na: 35 km

Konum

Benzer öğeler

Bülten aboneliği