Attiki’de satılık 85 metrekare daire. Daire zemin katta bulunur, zemin kat2 yatak odası, amerikan mutfak, bir mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır ve deniz manzaralıdır, .Ayrıca güneş enerjisi, şömine, klima, otopark, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
--------------------------------------------
Rafina’nın sakin ve yeşillikler içindeki bölgesinde, merkeze sadece 2,5 km mesafede yer alan bu 85 m² tek katlı villa, 2.000 m² arsa üzerinde bulunmakta ve muazzam deniz manzarası sunmaktadır.
1995 yılında inşa edilmiş, 2022’de tamamen yenilenmiştir. Doğanın huzuru ile modern konforu bir araya getirir. Enerji sınıfı A+, ferah ve aydınlık, özel bir yola sahip olup tam mahremiyet sağlar.
– Şömineli geniş oturma odası, sıcak ve aydınlık.
– Modern açık plan mutfak ve yemek alanı.
– 2 yatak odası – laminat zemin ve gömme dolaplarla.
– 1 banyo, tamamen yenilenmiş ve zarif detaylarla.
– 2.000 m² bahçe, meyve ağaçları, depo ve açık otopark.
– Donanımlar: Güneş enerjili su ısıtıcısı, klima, bağımsız dizel ısıtma sistemi, gece tarifesi elektriği ve alarm sistemi.
Doğanın içinde, deniz manzaralı, huzurlu ve konforlu bir yaşam arayanlar için mükemmel bir ev.