Kavala çevresinde satılık 100 metrekare daire. Daire 1. katta bulunur, 1. kat2 yatak odası, amerikan mutfak, bir duşlu tuvalet, bir kiler mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır ve deniz manzaralıdır, ve şehir manzaralıdır, .Ayrıca şömine, klima, barbekü, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
Deniz kıyısında eşsiz 90 m² daire – Ofryniou Plajı
Mükemmel bir konumda, denize sadece 140 metre mesafede, birinci sırada ve Ofryniou Plajı'nın merkezinde, iki katlı bir binada yer alan, olağanüstü özelliklere sahip 90 m²’lik eşsiz bir çatı katı dairesi satışa sunulmuştur:
* Deniz manzaralı geniş balkonlar
* Tüm alanlarda yüksek kaliteli seramik zeminler
* Gömme dolaplar
* Özel otopark
* Özel barbekü alanı
* Geleneksel kiremit çatı
* Ferah ve aydınlık yaşam alanları
Eczane, sağlık ocağı, süpermarket ve popüler plaj barlarına sadece 50 metre mesafede, tam hizmet veren bir bölgede yer almaktadır.
Ofryniou Sahili'nin en çok rağbet gören noktalarından birinde yazlık ev veya yatırım için ideal bir seçenektir.