Atina’da satılık 300 metrekare 3 katlı müstakil ev. Yarı bodrum katıbir yatak odası, salon, bir mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. zemin katbir yatak odası, salon, bir mutfak, bir yemek odası, bir duşlu tuvalet mevcuttur. 1. kat2 yatak odası, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak köşe olmayan taraftadır .Ayrıca şömine, klima, asansör, garaj, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
------------------------------------------
Dağ ve Deniz Manzaralı, 300 m² Lüks Müstakil Villa, Üç Katlı
Satışa sunuluyor: 300 m² lüks müstakil villa, üç katlı, 400 m² imarlı arsa üzerinde, dağ ve deniz manzaralı. 2001 yılında inşa edilmiştir ve yüksek kaliteli yapı malzemeleri ile lüks bitişler sunmaktadır.
Bahçe çim alan, bitkilerle çevrili çit ve meyve ağaçları ile donatılmış olup, gizlilik ve yüksek yaşam standardı sunmaktadır.
Aile kullanımı veya yatırım için ideal, konfor, lüks ve seçkin konumu bir arada sunan özel bir mülk.




























