Kurabiye ayarları

Hangi kurabiyeleri kullanabileceğimizi seçin. Seçiminizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Daha fazla burada

Gerekli Her Zaman Açık

Sitenin temel işleyişini garanti edin: güvenlik, form gönderimi, favoriler ve çerez seçeneklerinizi kaydetmek. Devre dışı bırakılamaz.

Ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığını anlamamıza yardımcı olun ki biz de geliştirebilelim (Google Analytics, Microsoft Clarity).

İlgili reklamları göstermek ve etkinliğini ölçmek için kullanılırlar (Google Ads, Meta Pixel).

Satılık - Müstakil ev 330 m² Attiki’de

Yunanistan Attica Atina - Doğu Maratonlar
650,000 €
1970 €/m²
Property 24120 photo 1
Property 24120 photo 2
Property 24120 photo 3
Property 24120 photo 4
Property 24120 photo 5
Property 24120 photo 6
Property 24120 photo 7

Ayrıntılar

  • Kat sayısı: 3
  • Yapım Yılı: 2009
  • Oda sayısı: 11
  • Seviyeler: 3
  • Tuvaletler: 5
  • Yatak odaları: 8
  • WCs: 6
  • Denize uzaklık: 700 m
  • Havaalanına uzaklık: 15 km

Hizmetler

  • Asansör
  • Somine
  • Depo
  • Garaj

Açıklama

Attiki’de satılık 330 metrekare 3 katlı müstakil ev. zemin kat 3 yatak odası, amerikan mutfak, salon, 2 banyo mevcuttur. 1. kat 2 yatak odası, amerikan mutfak, bir banyo, bir tuvalet mevcuttur. 2. kat 3 yatak odası, 2 banyo mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz, şehir manzarasına sahiptir..Ayrıca Mobilyalı, şömine, asansör, garaj, kiler bulunmaktadır.

Konum

Benzer öğeler

Bülten aboneliği