Kriaritsi'de gayrimenkul satın alma

Kriaritsi Emlakları

Kriaritsi Emlakları

Kriaritsi yerleşim bölgesi Sithonia yarımadasının ekolojik olarak temiz kıyısında, her noktanın güzel panoramik manzaralara sahip olduğu pitoresk bir bölgede bulunmaktadır. Manzarası tabii ki eşsizdir. Ziyaretçileri etkileyen sadece engin Ege Denizi olmayıp aynı zamanda Sithonia'nın ormanlarla kaplı tepeleri, Athos Dağı'nın mistik kıyısı ve Lemnos, Agios Efstratios ve Sporades adalarıdır.

 

Plajlar



Sithonia yarımadası tertemiz kumlu prestijli plajları ile ünlüdür ve Kriaritsi yerleşim alanı, yarımadada geçirilecek bir plaj tatili için en iyi yerlerden biridir. 6,5 km'yi aşan plajda çakıl veya daha büyük bir taş, çamur veya yosun asla bulunmaz. Bölgedeki kumlu plajlar dinlenmek için oldukça güvenli ve konforludur. Plaj bölgesinin çevresi irili ufaklı koylarla ve ara sıra pitoresk bir şekilde yükselen kayalıklar ile çevrilidir.

İklim

Akdeniz iklimi hakim olup kışlar yumuşak ve kısa, yazlar ise Yunanistan'ın güney bölgelerinden farklı olarak çok yüksek olmayan derecelerde seyreder ve bunaltıcı sıcaklıklar görülmez. Yarımadanın coğrafik konumu ve daimi deniz meltemleri, yerleşimin bulunduğu bölgenin düz alan ve çevredeki orman, bölgeyi makbul hale getirir.

Ayrıca, yarımadanın genel ekolojik durumu, yerleşimin kasıtlı planı ve iyi tasarlanmış ve kurulmuş su, kanalizasyon ve atık işleme tesislerinden dolayı, sivrisinek ve diğer zararlı böcekler Kriaritsi'de görülmemektedir.

 

Yerleşim

Kriaritsi'nin tasarımcıları yerleşim birimini çevredeki manzaraya mükemmel bir şekilde entegre edebilmeyi başararak eşsiz doğal güzelliğini vurgulamışlardır. Tasarımcılar özellikle yerleşim bölgesinde deniz ve plajlara kolayca erişilebilir olmasını da dikkate almışlardır.

Buna ek olarak, tüm altyapı sistemleri güvenilir bir koruma ile donatılmıştır ve çevreye zararlı bir etkileri bulunmamaktadır.

Araziler

Her arsa tam 500 m² bir alana sahiptir ve izin verilen zemin alanı ana ev 120m2, bodrum katı 120m2 ve ek yapılar için 40m2'dir. Her arsanın çift yönlü asfalt yola erişimi olup (gerekli inşaat izninin alınmasını takiben) iki bağımsız su şebekesine (içme ve kullanım), kanalizasyon şebekesine, telekomünikasyon ağına (telefon ve internet) ve elektrik şebekesine bağlanabilme imkanı bulunmaktadır.

Tüm arsalar açık ve engelsiz bir çekilde deniz ve Athos dağı manzarasına sahiptir. Sahil şeridine olan mesafe 20 ila 600 metre arasında değişmektedir.

 

Kriaritsi'de gayrimenkul satın alımı

Kriaritsi'de gayrimenkul satın almak kazançlı ve güvenli bir yatırımdır. Kendi ülkenizin ekonomik durumu ne olursa olsun, Kriaritsi'de yatırım yapmak sadece yatırım yaptığınız sermayenizi korumaz, aynı zamanda önemli bir kazanç getirir. Yakın gelecekte bir ev inşa ettirmeyi düşünmüyor olsanız bile, bir arsayı ileride satmak kazançı bir iş olabilir, çünkü Sithonia'da arsa demek, fiyatı günden güne yükselen bir likit değer demektir. Grekodom şirketinin kataloğunda Yunanistan'ın her köşesinden 2.000'den fazla mülk bulunmakta olup, şirket size Kriaritsi'de ev satın almanıza ek olarak Sithonia'da ve yatırımcılar arasında bir o kadar değerli olan Halkidiki'deki diğer bölgelerde arsa fırsatları sunar. Şirketimiz ile iletişime geçtiğinizde Grekodom Development'ın deneyimli müdürleri sizlere pazarlanabilir bir yatırım yapıp rüyalarınızdaki mülke sahip olma konusunda yardımcı olacaktır.

 

Bülten aboneliği