Deniz kenarında bir ev

Deniz kenarında bir ev - Düşündüğünüzden daha yakın bir rüya

Deniz kenarında bir ev satın almak aklımıza sadece bir kez gelmemiştir. Yolculuklarımızda bazen kendimize "Acaba bu ülkede yaşayabilir miydim?" diye sorarız.

Bulutlu bir sonbahar veya kış soğuğunun bir türlü bırakmadığı dondurucu bir ilkbaharda, nazik güneşin altında ısınmayı çok arzuladığımızda, sık sık aydınlık bir sahil şeridinde, denizin dalgaları ile nazikçe kucaklaşan altın kumların üzerinde güneşlendiğimizi hayal ederiz.

Yurtdışında kendi evine sahip olmak çoğu kişi için olmayacak bir şey - bir ütopya gibi görünür. Fakat çok az kişi Avrupa'da bir evin kendi ülkesindekinden birkaç misli daha ucuz olduğunu hayal eder.

Örneğin, Yunanistan'ın ünlü tatil bölgesi Halkidiki yarımadasında masmavi deniz manzaralı küçük bir daire aslında 40-45.000 Euro'ya mal olurken, 80-100.000 Euro'ya arka verandasında hususi plajı olan, bahçeli, yüzme havuzlu müstakil bir ev sahibi olunabilmektedir. Büyük şehirlerdeki daireler diğer ülkelere kıyasla çok daha uygun fiyatlıdır. İkinci el piyasasında, Atina veya Selanik'te tek odalı daireler 25-30.000 Euro'ya satın alınabilmekte ve sürekli oturmayacaksanız çok sayıda turist veya öğrenciye kiraya verilip kazançlı hale gelebilmektedir.



Yunanistan'da hala medeniyet tarafından kuşatılmamış, el değmemiş yerler bulunur, hatta en turistik bölgelerde bile kişi aile yaşamı veya eğlence için sessiz ve sakin bir yer bulabilir. Bilhassa Halkidiki'nin "parmakları" olan Kassandra, Sithonia ve Athos Dağı'nda, ayrıca İyon ve Ege adaları olan Thasos, Zakynthos, Ithaca, Korfu, Kefalonya, Euboea'da bu türde çok sayıda yer bulunmaktadır.

Yapraklarını dökmeyen ağaçlar, mükemmel doğa, tertemiz deniz, vahşi plajlar ve romantik koylar - bütün bunlar aile yaşantınızın ayrılmaz bir parçası haline gelebilir.

Güvenlik ve kayıtsızlık - birçok insan Yunanistan'a bunları bulmak için gelir, ve kesinlikle bulur da.



Grekodom Development ile Kendi evinizin terasında görkemli Olimpos Dağı veya sonsuz mavi denize karşı bir kadeh Yunan şarabınızı yudumlayıp Yunanistan'ın telaşsız ritminde hayatın keyfini sürmek basit ve uygun fiyatlıdır. Şirketimizi size uygun mülkün seçimi ve onları yerinde inceleyebilmeniz için Yunanistan'a yapacağınız ziyaretin planlanmasında yardımcı olacaktır. Denize yakın uygun bir ev seçtiğinizde, şirketimiz gerekli her türlü belgeyi hazırlayacak ve 7 ila 10 gün içerisinde Akdeniz yazının kalbine taşınabileceksiniz.

Bülten aboneliği