Kurabiye ayarları

Hangi kurabiyeleri kullanabileceğimizi seçin. Seçiminizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Daha fazla burada

Gerekli Her Zaman Açık

Sitenin temel işleyişini garanti edin: güvenlik, form gönderimi, favoriler ve çerez seçeneklerinizi kaydetmek. Devre dışı bırakılamaz.

Ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığını anlamamıza yardımcı olun ki biz de geliştirebilelim (Google Analytics, Microsoft Clarity).

İlgili reklamları göstermek ve etkinliğini ölçmek için kullanılırlar (Google Ads, Meta Pixel).

Satılık - Müstakil ev 564 m² Atina’da

Yunanistan Attica Atina - Güney Glifada
1,300,000 €
2305 €/m²
Property 10438 photo 1
Property 10438 photo 2
Property 10438 photo 3
Property 10438 photo 4
Property 10438 photo 5

Ayrıntılar

  • Kat sayısı: 4
  • Yapım Yılı: 2011
  • Oda sayısı: 12
  • Seviyeler: 4
  • Tuvaletler: 3
  • Yatak odaları: 9
  • WCs: 5
  • Denize uzaklık: 2000 m
  • Havaalanına uzaklık: 18 km

Hizmetler

  • Parking
  • Asansör
  • Somine
  • Depo

Açıklama

Atina’da satılık 564 metrekare 4 katlı müstakil ev. Yarı bodrum katı bir kiler mevcuttur. zemin kat 3 yatak odası, amerikan mutfak, bir banyo, bir tuvalet mevcuttur. 1. kat 3 yatak odası, salon, bir mutfak, bir banyo, bir tuvalet mevcuttur. 2. kat 3 yatak odası, amerikan mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır .Ayrıca Mobilyalı, şömine, tente, otopark, asansör, ısıtma, bulunmaktadır.

Konum

Benzer öğeler

Bülten aboneliği