Yatırım

Yunanistan'da mülk yatırımı yapmak en kazançlı yatırım şekillerinden birisidir. Bu özellikle Halkidiki ve Yunan adaları gibi tatil bölgelerinde yer alan mülkler için geçerlidir, çünkü Yunanistan'ın turkuaz renkli denizi, güvenliği ve temizliği ile AB'nin "Mavi Bayrak" ödülüne sahip plajları Avrupa'daki rakipleri arasında en ünlüleridir. Bunun nedeni, deniz kıyısında yer alan ve popüler eğlence bölgelerine yakın mesafedeki mülklerin en çok dikkat çeken mülkler olmalarıdır.

Sizlere büyük ve küçük ölçekte uygulanan kısa ve uzun vadeli yatırım projelerini sunmak istiyoruz. Her proje, detaylı pazar araştırmaları ile ortaklarımızın önceki büyük ölçekli projelerinde edindikleri engin deneyimler temel alınarak geliştirilmektedir.

Yunanistan'da yatırımın ana aşamaları.

Gayrimenkul pazar araştırması.

Arsa satın alımı (bölgede proje gelişimine izin verilmesi koşulu ile).

Alan araştırması ve hizmet hatları haritalandırması dahil olmak üzere tasarım plan ve özelliklerinin geliştirilmesi. İnşaat onayı ve yerel idari makamlardan gerekli izinlerin alınması.

İnşaatın başlangıç aşaması.

Konut inşaatı ve inşaatın tamamlanması.

Yakın çevrenin planı ve iyileştirilmesi. Muhtemel kusurların ortadan kaldırılması.


İnşaat yatırımı yapmanın şu avantajları bulunur:

Düşük maliyet;

Çoğu proje bitmemiş olarak satılır ve taksitle ödeme kabul edilir.

Fiyatlar projenin tamamlanması ile orantılı olarak yükselir. Mülk satın alma sözleşmesini inşaatın ilk aşamalarında imzalayan alıcılar, daha sonraki aşamalarda satın alan kişilerden daha az öderler ve kazançları %20'ye varabilir.



Deniz ile arasında başka bina olmayan, denize sıfır mülkler, alıcılar nazarında her zaman daha popülerdir.



Tüm yatırımcı, mülk sahibi olmak isteyen ve diğer iş adamlarını ortak geliştirme ve inşaat projelerimizde yer almaya çağırıyoruz. 

Bülten aboneliği