Atina’da satılık 253 metrekare 3 katlı müstakil ev. Yarı bodrum katı bir yatak odası, amerikan mutfak mevcuttur. zemin kat amerikan mutfak, bir tuvalet mevcuttur. 1. kat 3 yatak odası, bir banyo, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır .Ayrıca güneş enerjisi, şömine, klima, tente, otopark, bahçe, çim, barbekü, ısıtma, alarm sistemi, kiler bulunmaktadır.
------------------------------------------------------------------------------
Kalyvia Thorikou’da, toplam 253 m² müstakil ev, 265 m² arsa üzerinde, 2010 yapımı, enerji sınıfı B+ olarak satıştadır.
Ev üç seviyeden oluşmaktadır (bodrum, zemin ve birinci kat) ve modern bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayan konforlu, fonksiyonel ve aydınlık yaşam alanları sunmaktadır.
4 geniş yatak odası, 3 banyo, 1 WC ve 2 mutfak bulunmaktadır ve günlük yaşam ile misafir ağırlama için idealdir.
Oturma alanları şömineli olup sıcak bir atmosfer sunar, büyük balkonlar ve güneydoğu cephe gün boyu doğal ışık sağlar. Ev çift cepheli, ön cepheli ve oldukça sessizdir, açık manzaraya sahiptir.
35 m² çatı katı depo veya ek kullanım alanı olarak değerlendirilebilir.
Bahçe düzenlenmiş olup otomatik sulama sistemi, meyve ağaçları ve BBQ alanı ile aile ve arkadaşlar için ideal bir yaşam alanı sunar.
Ev denize 1.000 metre, havalimanına yaklaşık 23 km uzaklıkta, Atina Rivierası’nın gelişen bir bölgesinde yer almaktadır.





























