- Kod 64536
- Satılık, Kiralık Satılık
- Tip Mezonet
- Metrekare 150 m²
- Bölge Peloponez
- Location Kato Diminio (Sikiona Belediyesi) | Korint (Mora Yarımadası)
- Oda sayısı 5
Ayrıntılar
- Yapım Yılı: 2007
- Yıl yenilenmiş: 2025
- Oda sayısı: 5
- Isıtma: mazot
- Seviyeler: 3
- Tuvaletler: 2
- Yatak odaları: 3
- WCs: 3
- Denize uzaklık: 315 m
- Havaalanına uzaklık: 138 km
Hizmetler
- Parking
- Somine
- Depo
- Çift cam
Açıklama
Peloponez’de satılık 150 metrekare mezonet. Mezonet 3 oluşmaktadır, Yarı bodrum katı amerikan mutfak, bir mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. zemin kat amerikan mutfak, bir mutfak, bir tuvalet mevcuttur. 1. kat 3 yatak odası, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Mezonet ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz, dağ manzarasına sahiptir..Ayrıca Mobilyalı, güneş enerjisi, şömine, klima, tente, otopark, bahçe, barbekü, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
--------------------------------------------
Kato Diminio’da 150 m² Aile Dubleksi – Deniz ve Dağ Manzaralı
Güzel Kato Diminio bölgesinde, sessiz ve özenli bir site içinde bulunan, tamamen mobilyalı üç katlı 150 m²’lik dubleks daire satışa sunulmuştur.
2025 yılında tamamen yenilenmiş olan konut, konfor, işlevsellik ve muhteşem deniz ile dağ manzarasını bir arada sunmaktadır.
Kat Planı
- Zemin Kat: Şömineli oturma odası, 8 kişilik yemek alanı, bar tezgâhlı ve ankastre cihazlı mutfak, WC ve deniz manzaralı balkon.
- 1. Kat: Üç yatak odası, tam donanımlı banyo, çamaşır alanı ve deniz manzaralı geniş balkon.
- Yarı Bodrum / Oyun Odası: 54 m² açık planlı alan; bağımsız girişi, mutfağı, banyosu ve deposu ile misafir süiti veya bağımsız stüdyo olarak kullanılabilir.
Açık Alan
Özel bahçede taş barbekü alanı, dinlenme köşesi ve iki araçlık otopark bulunmaktadır. Özel çatı terası, deniz manzarasının ve huzurlu atmosferin tadını çıkarmak için idealdir.
Donanım ve Özellikler
Bağımsız ısıtma sistemi (mazot), tüm odalarda klima, güneş enerjili su ısıtıcısı, çift camlı alüminyum doğrama, sineklik, güvenlik kapısı, alarm sistemi, depo ve tenteler.
Konum
Mükemmel bir konum — plaja sadece 0,4 km, Kiato banliyö tren istasyonuna 5 km, Atina’ya yaklaşık 120 km uzaklıktadır.
Deniz kenarında konforlu ve huzurlu bir yaşam arayan aileler için mükemmel bir tercihtir.
Fiyat: €265.000
Konum
Benzer öğeler



- Kod 65471
- Metrekare 101 m²
- Odalar 3



- Kod 62642
- Metrekare 180 m²
- Odalar 2



- Kod 62677
- Metrekare 169 m²
- Odalar 3



- Kod 64536
- Metrekare 150 m²
- Odalar 5



- Kod 64458
- Metrekare 135 m²
- Odalar 3



- Kod 66843
- Metrekare 82 m²
- Odalar 3



- Kod 65419
- Metrekare 120 m²
- Odalar 3



- Kod 64128
- Metrekare 116 m²
- Odalar 4



- Kod 63505
- Metrekare 112 m²
- Odalar 3



- Kod 65186
- Metrekare 84 m²
- Odalar 3




























