Peloponez’de satılık 135 metrekare mezonet. Mezonet 3 oluşmaktadır, zemin katamerikan mutfak, bir mutfak, bir tuvalet mevcuttur. Semi-first floorbir kiler mevcuttur. 1. kat2 yatak odası, 2 duşlu tuvalet mevcuttur. Mezonet ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır ve deniz manzaralıdır, ve dağ manzaralıdır, ve orman manzaralıdır, .Ayrıca Mobilyalı, şömine, klima, otopark, bahçe, ısıtma, kiler bulunmaktadır.
--------------------------------------------
Fiyat: 270.000 €
Yapım Yılı: 1995
Yenileme: 2008 & 2019
Arsa Alanı: 618 m²
Enerji Sınıfı: E
Pefkali – Mikro Amoni (Soligeia) bölgesinde yer alan bu üç katlı dubleks villa, 618 m² yemyeşil bir arsada konumlanmış olup muhteşem deniz, orman ve dağ manzaralarına sahiptir. Sessiz, özel ve huzurlu bir yaşam sunan bu mülk, hem yazlık ev olarak hem de yatırım amaçlı (Airbnb, Booking) kullanım için mükemmeldir.
Yükseltilmiş Zemin Kat:
Şömineli geniş oturma odası, açık mutfak ve yemek alanı, deniz manzaralı büyük terasa çıkış. Ahşap doğramalar ve doğal ışık sıcak bir atmosfer yaratır.
Zemin Kat:
Toplam 38 m² yardımcı alanlar – depo, çamaşır odası ve bahçeye doğrudan erişim.
1. Kat:
İki rahat yatak odası (deniz ve dağ manzaralı), iki banyo (biri ebeveyn banyosu), ayrıca misafir tuvaleti.
Doğal güzellik, konfor ve yatırım potansiyelini mükemmel şekilde birleştiren bu mülk, Saronik sahilinin en huzurlu bölgelerinden birinde yer almaktadır.