Kurabiye ayarları

Hangi kurabiyeleri kullanabileceğimizi seçin. Seçiminizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Daha fazla burada

Gerekli Her Zaman Açık

Sitenin temel işleyişini garanti edin: güvenlik, form gönderimi, favoriler ve çerez seçeneklerinizi kaydetmek. Devre dışı bırakılamaz.

Ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığını anlamamıza yardımcı olun ki biz de geliştirebilelim (Google Analytics, Microsoft Clarity).

İlgili reklamları göstermek ve etkinliğini ölçmek için kullanılırlar (Google Ads, Meta Pixel).

Satılık - Villa 236 m² Lemesos

Kıbrıs Limasol
2,280,000 €
9661 €/m²
  • Kod 47461
  • Satılık, Kiralık Satılık
  • Tip Villa
  • Metrekare 236 m²
  • Arazi büyüklüğü 635 m²
  • Bölge Lemesos
  • Location Limasol (Kıbrıs)
  • Oda sayısı 7

Ayrıntılar

  • Kat sayısı: 3
  • Yapım Yılı: 2022
  • Oda sayısı: 7
  • Koşul: Yapım aşamasında
  • Levels: 3
  • Bathrooms: 4
  • Bedrooms: 5
  • WCs: 5
  • Denize uzaklık: 2000 m
  • Havaalanına uzaklık: 50 km

Hizmetler

  • Parking
  • Asansör
  • Depo
  • Yerden ısıtma
  • Çift cam
  • İç merdiven
  • Lüks Ev

Açıklama

satılık 236 metrekare 3-katlı villa. Yarı bodrum katı 2 yatak odası, 2 duşlu tuvalet, bir kiler mevcuttur. zemin kat amerikan mutfak, salon, bir tuvalet mevcuttur. 1. kat 3 yatak odası, bir banyo, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Villa ayrıca cephe olarak köşe olmayan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz, dağ manzarasına sahiptir..Ayrıca Mobilyalı, güneş enerjisi, klima, otopark, bahçe, asansör, alarm sistemi, kiler bulunmaktadır. KDV dahildir.

Konum

Benzer öğeler

Bülten aboneliği