Nikiti, Sithonia, Halkidiki'deki yatırımların avantajları ve özellikleri

Yunanistan'da emlak, giderek artan bir şekilde mükemmel bir yatırım yöntemi olarak görülüyor. Halkidiki yarımadası, ülkenin kara kısmındaki en iyi yerlerden biri olduğu için bu açıdan özellikle çekici hale geliyor.

Popülerlik

Halkidiki'de gayrimenkul satın almak isteyenler Sithonia'nın ilgisini çekiyor. Bu, Halkidiki'nin güney kesiminde bulunan ikinci yarımada. Sakin bir atmosfer için dikkat çekicidir. Buradaki gayrimenkul, uyumlu bir yaşam tarzı ve huzuru tercih edenler tarafından satın alınır. Bu yerde el değmemiş büyük alanlar ve bir doğa rezervi bulunmaktadır

Nikiti köyü özel olarak anılmayı hak ediyor. Nea Moudania'ya 37 km ve Selanik Havalimanı'na 90 km uzaklıkta bulunan popüler bir tatil beldesidir. Bu tesisin ana plajı 4 km uzunluğunda ve 10-15 m genişliğinde kumlu bir şerittir. Deniz hemen hemen her zaman sakindir. Nazik erişim, özel olarak anılmayı hak ediyor. Bu plajlar, bir aile tatili için ideal bir yerdir.

Nikiti'de geçici veya kalıcı ikamet için tüm koşullar oluşturulmuştur. Köyde dükkanlar, restoranlar, tavernalar, dinlenme alanları, eczaneler bulunmaktadır. Köyde ayrıca bir banka şubesi ve bir devlet marinası (110 park yeri) bulunmaktadır. Mükemmel hava ek bir avantajdır. Köy, turistlerin ve yerlilerin bu özel iklimi deneyimlemelerine olanak tanıyan iğne yapraklı ormanlar ve denizle çevrilidir.

Nikiti , 2.500 daimi ikametgahı olan oldukça büyük bir yerleşim yeridir. Köyün eski kesiminde yerel halk tarım sektöründe çalışıyor. Kıyı bölgesinde her şey turistlerin rahatlığı ve konforu içindir.

Yatırım çekiciliği

Yunanistan'da gayrimenkul satın almayı tercih edenler genellikle Nikiti'nin kıyı kesimini seçerler. Burada ikincil ve birincil pazardaki daire ve evleri bulabilirsiniz. Bu, bir müteahhitten gayrimenkul satın almanın mümkün olduğu birkaç köyden biridir. Örneğin, Bomo Nikiti Apartments kompleksinin inşaatı şu anda devam ediyor.

Son yıllarda, Nikiti'deki emlak fiyatları neredeyse% 20 arttı. Ülke genelinde durmasına rağmen bu büyüme devam ediyor. Durum, köydeki talebin arzı aşmasından kaynaklanmaktadır. Bu, özellikle fiyatı 100.000 Euro'ya kadar olan daireler için geçerlidir.

Nikiti'de metrekare başına konut maliyeti 1250-2500 avro arasında değişiyor. Bazı durumlarda fiyat daha yüksek olabilir. Bu nedenle hem ucuz hem de pahalı gayrimenkulleri burada bulabilirsiniz. Denize olan mesafeden konut maliyetleri önemli ölçüde etkilenir.

Halkidiki yarımadasındaki birçok yatırım Nikiti'nin mülkleriyle ilgilidir. Bu bölgede yükselen konut fiyatları, sermayede artışa neden olur. Uzun vadeli kiralama hizmetleri ve Yunanistan'ın Golden Visa programına aktif katılımı burada önemli bir rol oynamaktadır. Bu, sayıları artmaya devam eden yabancı yatırımcıların harekete geçmesine yol açtı.

Bugün Nikiti'nin inşaat izinlerinin çoğunun verildiği köy olduğuna dikkat etmek önemlidir. Aynı zamanda bu tür yapıların hızı da artmaya devam ediyor.

Avantajları

Nikiti'ye yatırım yapmanın önemli avantajları vardır, örneğin:

  • çok çeşitli evler
  • müteahhitten gayrimenkul satın alma fırsatı
  • köyün popülerliği
  • harika iklim
  • boş zaman için gerekli tüm koşullar
  • ılık deniz, su sporları için ideal fırsat
  • temiz plajları ile ödüllendirilmiş AB mavi bayrakları
  • aile tatilleri için mükemmel koşullar
  • Selanik'e kolay erişim
  • yarımadada rahat ulaşım
  • bölgenin hızlı gelişimi.

Nikiti'de gayrimenkul satın almak kazançlı bir yatırımdır. Köyde hem yatırım hem de eğlence amaçlı ev satın alabilirsiniz. Yatırımcının kendisi için belirlediği önceliklere bağlıdır. Nikiti'de doğru mülkü bulmak için Grekodom Development uzmanlarıyla iletişime geçin.

Sithonia'daki tüm gayrimenkul teklifleri

Bülten aboneliği