Yunanistan'da Bomo Nikiti Apartments'ın inşaatı programa göre devam ediyor

Yunanistan'daki Bomo Nikiti Apartments kompleksinin inşaatı devam ediyor. Son dönemde hayata geçirilen en yenilikçi gayrimenkul projelerinden biridir.

Bomo Nikiti Apartments, Halkidiki'de Sithonia Yarımadası'ndaki popüler turist köyü Nikiti'de sahil beldesinde bulunan 38 daireye sahiptir. Proje, farklı büyüklük ve yerleşim planlarına sahip üç ayrı bina içermektedir.

Bomo Nikiti Apartments, iyi tasarlanmış altyapısı ile öne çıkıyor. Çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve rekreasyon alanı olacak. Dairelerin içi nötür açık renklerle dekore edilmiştir ve ergonomik bir düzene sahiptir. Daire yapımında ve iç dekorasyonda yüksek kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. En katı Avrupa standartlarına tam uyum!

Bu iddialı projenin uygulaması, yatırım inşaat şirketi Bomo Residence ile işbirliği içinde Grekodom Development Mouzenidis Group şirketi tarafından gerçekleştirildi. Hafriyat çalışmalarının başladığı bu yıl 15 Mart'ta inşaat çalışmalarına başlandığı kaydedildi. Koronavirüs salgını bile kompleksin inşasına engel olamadı.

İnşaatın aktif aşamasına denk gelen karantinaya rağmen çalışmalar durmadı. Hızlanan bir hızla devam ettiler. Bu sayede kompleksin üç yapısının (A, B, C) çerçeve betonlama işleri en kısa sürede tamamlandı. Özellikle havuz inşaatı ve bağlantıların montajının hazırlanması için zeminin çevre düzenlemesi için betonlama çalışmaları çoktan başlamıştır.

B ve C binalarının dış ve iç duvarları tamamen inşa edildi Klima montajları, elektrik işleri şimdiden başladı. C binasında bir çatı inşaatına başlandı.
Eylül ayında, su yalıtım çalışmalarının başlaması ve yakın gelecekte - dış mekan karolarının montajı planlanıyor. Bu amaçlar için, İtalyan Kerama-Marazzi şirketi tarafından yüksek kaliteli malzemeler seçildi! Fayanslar şantiyeye teslim edildi ve sıralarını bekliyorlar.

Çalışmalar süreleri ve takvime göre ilerlemektedir. Projenin teslimi 2021 Mayıs ayı sonunda planlanıyor. Bu komplekste daire satın almak, tüm yıl boyunca hem yatırım hem de konaklama için mükemmel bir seçim. Yunanistan'da satılık emlaklar her zaman yüksek talep görmektedir.
Bugün Yunanistan'da gayrimenkul yatırımı yapmak en çekici ve gelecek vaat eden yatırımlardan biridir. Grekodom Development, Yunanistan'da gayrimenkul inşaatı için, hazırlık ve tasarımdan bina ve yapıların inşasına kadar geniş bir yelpazede profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Bülten aboneliği