Ege Denizi kıyısında pitoresk bir şehir - Kavala Emlakları

 

Kavala (Havari Pavlus günlerinden bu yana adı Neapolis olarak da geçer), Ege Denizi'nin kıyısında yer alan en büyük şehirlerden biridir. Şehrin yerlilerinin konforlu evleri havadan bakıldığında açık mavi renkli deniz tarafından çevrelenmiş bir amfitiyatroyu andırır. Köy kültürü, zarif mimarisi ve zengin tatları ile muhteşem aromalarıyla ünlü Yunan mutfağı, dünyanın her yerinden turist ve yatırımcıları buraya çeken üç mıknatıs gibidir.

Kavala çok önemli bir ekonomik değere sahiptir. Geniş alışveriş merkezleri, esnaf mağazaları, tütün depoları, üretim tesisleri ve üst segmentte butikleri bulunur.

Tüm bunlar taş kaldırımlı otantik sokaklar, etkileyici mermer binalar, gül ve orkide dolu rengarenk çiçek tarhları, kalpleri ısıtan Ortodoks şapelleri ve antik müzeler ile mükemmel bir uyum içerisinde bulunmaktadır. Kavala'nın en dikkat çekici yeri ise efsanevi Bizans kalesidir.

Kavala Emlakları: turizme yatırım yapmak

Mükemmel plajları ile çekici bir şehir olan Kavala'da bir gayrimenkul satın almak, kazançlı bir turizm işletmesi yatırımı için benzersiz bir fırsattır. Kavala'nın plajları (Rapsani, Batis, Kalamitsa, Perigali, Ammolofi) ziyaretçilere sunduğu konfor ve temizlikten dolayı Mavi Bayrak ödülüne layık görülmüştür.

Kavala'da ticari gayrimenkul satın almak, yatırımın hızlı bir şekilde geri dönmesi ve turizm endüstrisinde başarılı bir işletme sahibi olmak için iyi bir fırsattır. Kavala'daki gayrimenkul yatırımlarının bir dizi önemli faydası bulunmaktadır:

  • Mevcut ticari ve seçkin gayrimenkuller

  • İleri seviye teknoloji tesisleri de dahil olmak üzere gelişmiş altyapı

  • Yunan hükümeti tarafından yabancı yatırımcılara sağlanan uygun koşullar

  • Gelişmiş bir Avrupa ülkesinde iş faaliyetleri yürütme şansı

  • Gayrimenkulün kendisi ve üzerinde bulunduğu arazi için uygun fiyatlar

  • Yatırımın nispeten kolay geri dönüşü.

Kavala'daki ticari gayrimenkuller yüksek likidite oranları sunmaktadır.

Bir apartman, villa, hatta turist sezonu öncesinde bir otel satın almak istiyorsanız, Kavala'yı seçin. Şehir, turizm endüstrisinde bir işletme planlamak, kurmak ve başarılı bir şekilde geliştirmek için yüksek bir potansiyele sahiptir.

 

 

 

 

Kavala'da konut gayrimenkulleri: oturma izni ve rüyalarınızdaki evin seçim aşaması

 

Kavala'yı bir defa ziyaret eden ve Yunanistan'dan emlak satın almaya karar veren hemen hemen her turist bu şehri tercih etmektedir. Akşamları düzinelerce lamba ve neon tabela ile aydınlatılan gezinti yeri, turistlerin aklında en büyük etkiyi bırakan yerdir. Tüm sokakların başladığı nokta burasıdır. Dar akıntılara benzeyen bu sokaklar birbirine zıt yönlere dağılmış olup her sokak farklı bir tarafa gitmektedir.

Nasıl tüm yollar Roma'ya çıkıyor ise, Kavala'nın da tüm sokakları da, zirve noktasında ortaçağdan kalma Bizans kalesi bulunan Symvolos dağına çıkar.

Burada apartman dairesi, villa ve kasaba evi satın almak isteyen turistleri hipnotize eden ve büyüleyen şey, otantik atmosferi ile . insanı hayretler içinde bırakan dar sokakları ve binalarıdır. Son derece zengin kültürel yaşamı sizi uzun yıllar boyunca eğlendirecektir.

Yunanistan'ın küçük bir parçasını satın alın ve dünyanın en gösterişli ülkelerinden birinin sıra dışı kültür ve geleneklerine kalbinizi açın!

Yunanistan'daki emlak sahipleri, kendilerine yılda 180 güne kadar ülkede kalmalarını sağlayan çok girişli vize alma hakkını kazanır. Satın alınan gayrimenkulün değeri 250.000 Euro'nun üzerinde ise, mülk sahibi basit bir prosedür ile oturma izni başvurusu yapabilir. Bu durumda mülkün yalnızca sahibi değil, eşi, çocukları ve her iki ebeveyni de 5 yıl geçerli oturma iznine sahip olmuş olur.

5 yıl geçerli olan oturma iznini aldıktan sonra otomatik olarak ülkede yılda 365 gün yaşayabilme, Yunanistan plakalı bir araç satın alma, AB ülkelerine serbestçe seyahat etme, çocuklarınızı Yunanistan'ın veya herhangi bir AB ülkesinin en iyi okul ve üniversitelerinden birinde okutma imkanını kazanırsınız.

Kavala şehrinde bir ev, villa, apartman veya kasaba evi sahibi olmak size birçok fırsatın da kapısını açacak.

Eğer Yunanistan'da kalıcı olarak yaşamak istemiyorsanız, mülkünüzü kiraya verebilir, böylece Euro cinsinden düzenli bir gelir sahibi olabilirsiniz.

Grekodom Development şirketi çalışanları, deniz kenarında kendi özel cennetiniz haline gelecek olan mükemmel gayrimenkulü seçmenizde size yardım edecektir. Eğer turizm sektöründe bir işletme geliştirme amaçlı olarak ticari bir gayrimenkul satın almak isterseniz, uzmanlarımız kazançlı bir iş planı hazırlamanıza, potansiyel riskleri en aza indirgemenize ve vergilendirme sistemini anlamanıza yardımcı olacaktır.

Bülten aboneliği