Grekodom Development, Elliniko programına katılacak

Grekodom Development A.E, Yunanistan ve Kıbrıs'ta emlak satışı ve inşaat alanındaki engin deneyimini müşterilerini ve ortaklarını, şirketin Elliniko'nun Atina'daki en büyük yatırım projesine katkıda bulunacağını bildirmekten memnuniyet duyar.

Elliniko'nun büyük projesi birçok yatırımcı için fırsatlar yaratıyor. Grekodom Development bir istisna değildir. Ortaklarla birlikte şirket böylesine büyük bir projede yer alacak. Müşterilerimiz karlı gayrimenkul satın alma veya bu harika projeyi inşa etmeye başlama seçeneğine sahiptir. Elliniko'ya yatırım yapmak sadece eşsiz bir fırsat değil, aynı zamanda geleceğe yönelik umut verici bir yatırımdır. Projenin amacı, başkent Elliniko'nun eski havalimanının 6.200.000 metrekarelik alanı ile Yunanistan'ın en büyük özel yatırımı olan tamamen yenilenmesidir. Ülke için proje gerçekten büyük sembolik ve ekonomik öneme sahip. Bu, Yunanistan'ın on yıllık bir ekonomik kriz ve durgunluğu geride bıraktığını gösteriyor. Yunan, yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Bölgenin yeniden inşası 10.000 kişiye iş sağlayacak. Tamamlandıktan sonra 70.000 iş yaratılacaktır.

Elliniko, eski havalimanı bölgesinde milyarlarca avro değerinde projelerle, şüphesiz son yıllarda Yunanistan'da en çok konuşulan projelerden biri. Yatırımlar şunları içerir: konut, otel kompleksleri, ticari gayrimenkuller, aile rekreasyon alanları, müzeler, kültür merkezleri, sağlık merkezleri, spor ve rekreasyon alanları, iş parkı eğitimi, araştırma ve girişimcilik ve mevcut marinanın tam konfigürasyonu. Yatırımlar, parkla birlikte projenin en büyük cazibesi olan tüm sahilin modernizasyonunu da içeriyor.

Bu proje, yeni yatırımlar yapmak ve bunları turizm, kültür, girişimcilik, inovasyon ve çevre alanlarında uygulamak amacıyla Avrupa'da kentsel altyapının geliştirilmesine yapılan en büyük yatırımdır. Böylesine büyük bir yatırımın sadece Attika bölgesinde değil, tüm ülkede etkisi olması muhtemeldir.

Buna ek olarak, Elliniko'nun yeniden inşasının, proje yeni evler, mimari cazibe merkezleri ve tematik turistik tesislerin oluşturulmasını içerdiğinden, dünyanın en önemli turistik yerlerinden biri olarak Atina şehrinin gelişimine katkıda bulunması bekleniyor. Proje, 1 milyondan fazla genç turisti çekmeyi ve turistlerin Atina'da geçirdiği ortalama süreyi önemli ölçüde uzatmayı hedefliyor.

Bu projedeki en son değişiklikler ve eklemeler için Grekodom Geliştirme haberlerini takip edin. Bizi izlemeye devam edin ve Yunanistan'dan gelen haberlerimizi takip edin.

Fotoğraf: https://thehellinikon.com/gallery-el/

Bülten aboneliği