Grekodom Development, Cannes International Emigration & Luxury Property Fuarı'na katılıyor!

 

 

Grekodom Development, Cannes International Emigration & Luxury Property Fuarı'na katılıyor!

 

Grekodom Development sizleri 26-27 Ekim tarihleri arasında, Fransa Cannesida düzenlenecek olan International Emigration & Luxury Property Fuarı'nda festivaller ve kongreler sarayın da şirketin standını ziyaret etmeye davet ediyor.

Stand numarası 24!

Cannes International Emigration & Luxury Property Expo Göçmenlik, lüks gayrimenkul ve özel mali danışmanlık alanındaki dünyanın önde gelen sergisidir.

 

Fuarda 30 ülkeden önde gelen şirketler yer alacaktır. Bunların arasında ABD, Kanada, İngiltere, Portekiz, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İsviçre, Kıbrıs, Malta ve diğer AB ülkeleri bulunmaktadır. Katılımcılar, göçmenlik şirketleri, yatırımcılar (gayrimenkul geliştirme uzmanları), yasal ve finansal şirketler, özel bankalar olacaktır.

Fuar hem profesyoneller hem de özel kişiler tarafından ziyaret edilecektir: potansiyel göçmenler, yabancı gayrimenkul alıcıları, uluslararası girişimciler v.s.. Konuklar Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve diğer BDT ülkeleri, Çin, Hindistan, AB ülkeleri ve Ortadoğu ülkelerinden gelmektedir

.

• The Kriaritsi project is the largest construction project in Northern Greece!

Grekodom Development şirketinin standında ziyaretçiler aşağıdaki alanlarda ilk elden bilgi alabilirler:

Yunanistan'da ikamet izni

Kıbrıs vatandaşlığına kavuşma

Yatırım projeleri, istikrarlı gelir

Lüks emlak cazip fiyatlarla

Kriaritsi projesi Kuzey Yunanistan'daki en büyük inşaat projesidir!

 

Ve ayrıca, şirketin yönetimi ile iletişim kurma fırsatına sahip olmak için sizleri ilgilendiren konularda sorular sorun.

Ayrıntılar için, Grekodom Development uzmanlarına başvurun.

Bülten aboneliği