Korfu adasından gayrimenkul satın alma

Korfu (veya Kerkira) en ünlü Yunan adalarından biri olup ılıman Yunan yazlarının gerçek duayenleri tarafından en çok sevilen turistik destinasyonlardan biridir. 60km uzunluğunda olup Yunan anakarasının kıyısına paralel olarak uzanır ve yaz tatilleri için mükemmel bir seçimdir.

Son zamanlarda insanlar arasında yaz-kış yaşamak için ideal bir hale gelmektedir. Korfu'da gayrimenkul yatırımı yapmak, buraya yerleşmek veya tatilinizi Yunanistan'da geçirmek istiyorsanız en iyi seçeneklerinizden biri olacaktır.

Недвижимость на острове Корфу

Korfu iyi gelişmiş bir altyapıya sahiptir ve ne çok büyük ne de çok küçük olup ideal bir boyuttadır. Dolayısıyla adanın her bölgesi mülk satın almak için iyi bir seçenek olacaktır. Haziran ayında yüzme sezonu başlar ve Eylül ayı geldiğinde deniz hala yüzmek için yeterince ılıktır. Sahil şeridi boyunca yayılmış çeşitli plajları bulunur. Adanın iç kesimleri ise zeytin ve meyve bahçeleri ile ünlüdür.

Eğer Yunanistan'ı ikinci eviniz yapmaya karar verirseniz lütfen Grekodom Development ile iletişim kurun. Yetkililerimiz size hayalinizdeki mülkü seçmenizde yardımcı olacaklardır. Korfu Gayrimenkulleri fiyat, tip, denize ve ünlü tatil ve beldelerine uzaklıklarına göre büyük ölçüde farklılık göstermektedir.

Kérkira şehrinin (adanın başkenti) yanı sıra, müstakbel mülk sahipleri adanın değişik bölgelerinde yer alan küçük şirin deniz beldelerine de oldukça yoğun ilgi göstermektedir.

Недвижимость на острове Корфу

Kerkira'nın yanıbaşındaki pitoresk köyler, çok sayıdaki turistik bölgeleri ve gelişmiş altyapıları nedeniyle gayrimenkul yatırımı açısından oldukça caziptir. Dasia, Komeno ve Alikes köyleri Kerkira'nın kuzeyinde yer alır, güneyinde ise Kanoni ve Benitses bulunur. Messonghi köyü Kerkira'ya sadece 13km uzaklıkta olup popüler tatil beldesi olan Moraitika'ya çok yakındır.

Недвижимость на острове Корфу

Korfu'nun kuzey kısmı oldukça güzeldir ve sizi burada bir gayrimenkul alma, hatta buraya yerleşme konularını ciddi bir şekilde düşünmenize neden olur. Adanın kuzeybatısındaki deniz kenarı kasabası olan Paleokastritsa, güzelliği ve gümüşi kumlu plajları ile ünlüdür ve tabii, burası sizin eviniz haline gelebilir. Başka iyi bir seçim de yine adanın batıdaki deniz kıyısında yer alan (Kerkira'nın 35km kuzeyinde) Sidari'dir, hal böyleyken neden bu romantik yerde bir daire satın almıyorsunuz ki?

Недвижимость на острове Корфу

Korfu'da bir gayrimenkul satın almak size istediğiniz zaman Yunanistan'daki evinize geri dönme fırsatı verecek. Belki de misafirperver Yunan diyarlarının keyfini tüm yıl boyunca sürmeyi tercih edersiniz. Ilıman iklimi oldukça cömert olup yazları 28C'den daha sıcak olmamaktadır. Sıcaklık kış mevsiminde ise 10C'nin altına asla inmemektedir.

Bülten aboneliği