Kod 66281
25.10.2026

Satılık - Müstakil ev 165 m² Attiki’de

Lagonisi Belediyesi (Kalivia Thorikou) | Attika'nın geri kalanı (Attica)

Satılık 350,000 €
Satılık - Müstakil ev 165 m² Attiki’de
Tip Müstakil ev
Metrekare 165 m²
Yatak odaları 2
Denize uzaklık 3500 m

Özellikler

Kod 66281
Bölge Attiki
Tip Müstakil ev
Kategori Satılık
Metrekare 165 m²
Arazi büyüklüğü 1000 m²
Kat sayısı 2
Yapım Yılı 2002
Oda sayısı 4
Isıtma mazot
Energy Class B+
Seviyeler 3
Tuvaletler 2
Yatak odaları 2
WCs 3
Denize uzaklık 3500 m
Havaalanına uzaklık 25 km

Oda olanakları

Parking
Somine
Depo
Çift cam
Oyun odası
Tatil evi
Garaj

Açıklama

Attiki’de satılık 165 metrekare 3 katlı müstakil ev. zemin kat bir yatak odası, amerikan mutfak, bir duşlu tuvalet mevcuttur. 1. kat amerikan mutfak, bir tuvalet mevcuttur. 2. kat bir yatak odası, bir duşlu tuvalet mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz, dağ manzarasına sahiptir..Ayrıca Mobilyalı, şömine, klima, otopark, bahçe, çim, barbekü, garaj, ısıtma, alarm sistemi, kiler bulunmaktadır.

----------------------------------------------------------------------------------

Lagonisi'de Deniz ve Dağ Manzaralı Yenilenmiş Müstakil Ev

Lagonisi'nin Kalivia Thorikou bölgesinde yer alan bu şık müstakil ev, 165 m² yaşam alanı ve 1.000 m² arsa büyüklüğü ile konfor, mahremiyet ve eşsiz deniz ile dağ manzaralarını bir arada sunmaktadır. 2002 yılında inşa edilmiş ve yenilenmiş olan mülk, B+ enerji sınıfına sahiptir.

Üç seviyeden oluşan konutun giriş katı bağımsız bir daire olarak kullanılabilmektedir.

Giriş Katı – Bağımsız Daire

Açık plan salon ve mutfak, bir yatak odası ve duşlu banyodan oluşmaktadır. Misafirler veya kiralama amaçlı kullanım için idealdir.

Birinci Kat

Şömineli geniş oturma alanı, açık plan mutfak ve misafir tuvaleti bulunmaktadır. Geniş teraslar ve güney cepheli konum sayesinde muhteşem manzaraların keyfi çıkarılabilir.

İkinci Kat

Bu katta bir yatak odası ve duşlu banyo yer almaktadır. Ayrıca iki ek yatak odası oluşturma imkânı bulunmaktadır.

Dış mekânda bakımlı bahçe, geniş teraslar, taş yapılı barbekü alanı, özel garaj ve iki ek otopark alanı mevcuttur.

Evde bağımsız kalorifer sistemi (fuel-oil), klima, güneş enerjili su ısıtıcısı, gece tarifeli elektrik, depo alanı, çelik güvenlik kapısı ve alarm sistemi bulunmaktadır.

Hem sürekli yaşam hem de yazlık kullanım için ideal olan bu mülk, huzurlu bir yaşam ortamı sunmaktadır.

Mesafeler

  • Deniz: 3,5 km
  • Atina Uluslararası Havalimanı: 25 km