Kod 64231
07.11.2026

Satılık - Müstakil ev 400 m² Attiki’de

Legrena - sahil alanı (Legrena Belediyesi) | Attika'nın geri kalanı (Attica)

Satılık 1,200,000 €
Satılık - Müstakil ev 400 m² Attiki’de
Tip Müstakil ev
Metrekare 400 m²
Yatak odaları 4
Denize uzaklık 300 m

Özellikler

Kod 64231
Bölge Attiki
Tip Müstakil ev
Kategori Satılık
Metrekare 400 m²
Arazi büyüklüğü 3414 m²
Yapım Yılı 1991
Yıl yenilenmiş 2012
Oda sayısı 7
Isıtma mazot
Type of flooring tiles
Seviyeler 3
Tuvaletler 5
Yatak odaları 4
WCs 6
Denize uzaklık 300 m
Havaalanına uzaklık 36 km

Oda olanakları

Parking
Asansör
Somine
Depo
Çift cam
Tatil evi
Lüks Ev
Golden Visa

Açıklama

Attiki’de satılık 400 metrekare 3 katlı müstakil ev. Yarı bodrum katı 2 yatak odası, salon, bir mutfak, bir yemek odası, 2 banyo mevcuttur. Semi-first floor salon, bir mutfak, bir yemek odası, bir banyo, bir tuvalet mevcuttur. 1. kat 2 yatak odası, amerikan mutfak, 2 banyo mevcuttur. Müstakil ev ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz, orman manzarasına sahiptir..Ayrıca Mobilyalı, güneş enerjisi, şömine, klima, tente, otopark, bahçe, çim, barbekü, asansör, ısıtma, alarm sistemi, kiler bulunmaktadır.

✨ 400 m² Lüks Villa, Eşsiz Deniz Manzarasıyla – Legrena, Sounio

Plaja sadece 150 metre mesafede yer alan bu zarif villa, yüksek estetik, işlevsellik ve Ege Denizi’nin kesintisiz manzarasını sunmaktadır. 3.414 m²’lik yemyeşil peyzajlı bir arsa üzerinde inşa edilmiş olup, lüks ile huzuru birleştirir. Geniş iç ve dış alanlarıyla hem özel konut hem de yatırım fırsatı için idealdir.

📐 Temel Özellikler

  • Toplam Alan: 400 m²
  • Arsa: 3.414 m²
  • Yatak Odası: 6
  • Banyo: 6
  • WC: 1
  • Katlar: Yarı bodrum, Yükseltilmiş zemin kat, 1. kat
  • İnşaat Yılı: 1991 (ruhsat 1989)
  • Renovasyon: 2012
  • Enerji Sınıfı: Muaf

🏡 Yerleşim Düzeni

  • Stüdyo (36 m²): 1 yatak odası, duşlu banyo, küçük oturma odası ve mutfak, geniş veranda – bağımsız ünite.
  • Yarı Bodrum Daire (118 m²): 2 yatak odası, 2 banyo, şömineli oturma odası, mutfak, yemek alanı, depo, geniş veranda, bağımsız giriş ve zemin kat ile iç bağlantı imkanı.
  • Yükseltilmiş Zemin Kat (123 m²): Şömineli oturma odası, yemek alanı, mutfak, 1 yatak odası, 1 banyo, 1 WC, depo, elektrikli tenteli geniş verandalar, Pilio taşı döşeme.
  • 1. Kat Daire (122 m²): 2 yatak odası, 2 banyo, büyük mutfak, yemek alanı, şömineli oturma odası, deniz manzaralı geniş verandalar.

🌿 Dış Mekânlar ve İmkanlar

  • Yüzme havuzu yapımına uygun peyzajlı bahçe
  • Çatılı barbekü alanı (~50 m², elektrikli ızgara, fırın, mermer tezgah)
  • 17 m² kapalı depo
  • 6 araçlık kapalı otopark
  • Yağmur suyu toplama amaçlı 30 m³ yeraltı su deposu
  • Özel teras

⚙️ Teknik Özellikler

  • Tüm katlara hizmet eden asansör
  • Daire başına bağımsız ısıtma (mazot)
  • Üç enerji kaynaklı güneş enerjisi sistemi
  • Otomatik aydınlatmalı modern elektrik sistemi
  • Görüntülü diafon ve alarm sistemi
  • Sineklikli alüminyum doğramalar, çift cam
  • Seramik zemin kaplamalar
  • Gece elektrik tarifesi
  • Klima

📍 Konum ve Avantajlar

  • Denize uzaklık: 150 m
  • Şehre uzaklık: 5 km
  • Havalimanına uzaklık: 30 km
  • Kolay ulaşım imkanıyla sakin bölge
  • Hem sürekli ikamet hem de turistik yatırım için ideal

Legrena, Sounio’daki bu eşsiz villa; lüks, mahremiyet ve büyüleyici deniz manzarası arayanlar için nadir bir fırsattır.

👉 Bu mülk, Yunanistan’da Golden Visa alma koşullarını karşılamaktadır.