Kod 63810
16.10.2026

Satılık - Daire 93 m² Doğu Peloponez - Ermionida’da

Agios Aimilianos (Kranidi Belediyesi) | Argolis (Mora Yarımadası)

Satılık 236,000 €
Satılık - Daire 93 m² Doğu Peloponez - Ermionida’da
Tip Daire
Metrekare 93 m²
Yatak odaları 2
Denize uzaklık 500 m

Özellikler

Kod 63810
Bölge Doğu Peloponez/Ermionida
Tip Daire
Kategori Satılık
Metrekare 93 m²
Arazi büyüklüğü 1028 m²
Yapım Yılı 2004
Oda sayısı 3
Isıtma elektrikli
Type of flooring tiles
Tuvaletler 2
Yatak odaları 2
WCs 3
Denize uzaklık 500 m
Havaalanına uzaklık 5 km

Oda olanakları

Tatil evi

Açıklama

Doğu Peloponez - Ermionida’da satılık 93 metrekare daire. Daire 1. katta bulunur, 1. kat 2 yatak odası, amerikan mutfak, 2 banyo, bir tuvalet mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır Mülk, muhteşem panoramik bir deniz, dağ manzarasına sahiptir..Ayrıca klima, bahçe, ısıtma, bulunmaktadır.

🏡 Agios Aimilianos, Kranidi’de Deniz Manzaralı 93 m² Loftlu Daire – Denize 500 m

Yunanistan’ın en özel kıyı bölgelerinden biri olan Agios Aimilianos’ta, denize sadece 500 metre mesafede bulunan bu 93,06 m² büyüklüğündeki 1. kat daire, deniz manzarası, ferahlık ve konum avantajını bir arada sunar.

Dairede 2 yatak odası, 2 banyo/WC, mutfak, salon ve 16,85 m² loft alanı bulunmaktadır – misafir odası, ofis veya depo olarak kullanılabilir. Deniz manzarasına sahip olan bu daire, doğal ışıkla aydınlanan geniş iç mekânıyla öne çıkar.

2004 yılında inşa edilen bina, 1.028,34 m² arsa üzerinde yer almakta olup, asansör ve otopark bulunmamaktadır. Enerji sınıfı: E.

Porto Heli’ye ve çevredeki lüks sahil noktalarına oldukça yakın olan bu mülk, hem tatil hem yatırım amaçlı kullanıma uygundur.

BANKA GAYRİMENKULÜDÜR

Emlak komisyonları değişebilir.

Lütfen gösterim öncesinde şirket temsilcilerimizden bilgi alınız.